Bruidsfotograaf bruidsvideograaf foto en video fotografie en videografie foto's en film team trouwfilm weddingclip bruidsreportage huwelijksfotografie huwelijksfilm Nederland Belgie België trouwen in het buitenland buitenbruiloft outdoorwedding bruiloft destination wedding Frankrijk Duitsland Portugal Algarve Italië Ardennen Provence Dordogne Spanje Costa brava olijfboom olijfboomgaard fotoshoot team samenwerken samenwerking coach mentor coaching mentorsessie traject workshop bedrijf starten tips leren

De mooiste momenten vastleggen en bijzondere beelden creëren. Dat vind ik het mooiste wat er is! Ik geniet elke dag van dit mooie werk en het fijne teamwork met mijn vriend Mike. Hij als videograaf en ik als fotograaf.

 

We zijn echte ‘high school sweethearts’ en wonen samen in een klein dorpje in Brabant. We zijn gek op reizen en vinden het heerlijk om te filmen en fotograferen door heel Nederland, België en in het buitenland.

Milou van Ham Fotografie fine art fotograaf fotografe camper van campervan vanlife #vanlife fotoshoot photoshoot shoot photographer Nederland Dutch Spain Portugal travelling travelcouple traveller Mercedes 207d oud busje bus buitenland fotoreportage strand camping coach coaching mentor bedrijf business babe girlboss

Things I love

Heerlijk met onze camper op pad. Ik ben gek op nieuwe plaatsen ontdekken, de vrijheid en mooie natuur. Daarom ga ik het liefst zo vaak mogelijk met ons busje op pad samen met Mike, of neem ik mijn zusje mee.

Ik ben verliefd geworden op Italië en Frankrijk, maar vooral op Brazilië en Portugal. Ik spreek Portugees (oké, ik ben leergierig) en krijg geen genoeg van deze mooie taal en de mooie muziek. Wat ook heerlijk is om te spelen op piano. Ik ben het liefst zo veel mogelijk on the road met de mensen van wie ik houd, maar ook voor buitenlandse shoots en bruiloften.