Fine art fotograaf en videograaf

De mooiste momenten vastleggen en bijzondere beelden creëren. Dat vinden wij het mooiste wat er is! Wij werken met enorm veel passie en genieten elke dag van ons werk en het fijne teamwork; mijn vriend Mike Vosters als videograaf en ik als fotograaf.
We zijn gek op buitenbruiloften, intieme ceremonies, fijne styling en vooral het vastleggen van echte liefde. Film en fotografie vullen elkaar zo mooi aan! Daarom werken we vaak samen. Onze stijl is licht, fris, romantisch en lekker ongedwongen.

We zijn echte ‘high school sweethearts’ en wonen samen in een klein dorpje in Brabant. We zijn gek op reizen en vinden het heerlijk om bruiloften te filmen en fotograferen door heel Nederland, België en in het buitenland. We maken graag roadtrips met onze camper en zijn vooral verliefd geworden op Brazilië, Portugal, Frankrijk en Italië.

Na mijn voltijd opleiding aan de Fotovakschool kwam ik erachter waar mijn hart ligt. Het fotograferen van echte liefde. Ik word zo gelukkig van een mooie bruiloft! Ook een loveshoot, zwangerschapsshoot en lifestyle newbornshoot doe ik met enorm veel liefde. Iedere lovestory is uniek en dit leg ik graag voor jullie vast!


Gepubliceerd op

B.Loved-Badge-2016     tpw