Fine art fotograaf Milou van Ham Fotografie fotograaf fotoshoot fotoreportage fotosessie foto's Brabant Noord-Brabant Eindhoven Tilburg Den Bosch Eersel Bladel Vessem Oirschot Veldhoven Reusel Oisterwijk Bergeijk Breda

Hi, ik ben Milou!

Liefde en connectie tussen koppels en jonge gezinnetjes vastleggen is wat ik het allerliefste doe. Lichte, pure foto’s in natuurlijke kleuren typeren mijn stijl. Sinds de start van Milou van Ham Fotografie in 2014 is de liefde voor het vastleggen van connectie en details alleen maar gegroeid. Sinds mijn studie aan de Fotovakschool geniet ik fulltime van dit mooie werk.

Mijn studio in Vessem is een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten, samen kleding uit te zoeken en om een ontspannen shoot te hebben. Voor mij de perfecte plek om mooie pure beelden te maken.
Ook ben ik gek op reizen, ik vind het heerlijk om te fotograferen door heel Nederland en in het buitenland.

Milou van Ham Fotografie fine art fotograaf fotografe camper van campervan vanlife #vanlife fotoshoot photoshoot shoot photographer Nederland Dutch Spain Portugal travelling travelcouple traveller Mercedes 207d oud busje bus buitenland fotoreportage strand camping coach coaching mentor bedrijf business babe girlboss

Things I love

Heerlijk met mijn camper op pad. Ik ben gek op nieuwe plaatsen ontdekken, de vrijheid en mooie natuur. Daarom ga ik het liefst zo vaak mogelijk met mijn busje op pad.

Ik ben verliefd geworden op Italië, Frankrijk en vooral op Portugal, Spanje en Brazilië. Ik spreek Portugees en krijg geen genoeg van deze mooie taal en de mooie muziek. Wat ik ook heerlijk vind om te spelen op gitaar en piano. Ik ben het liefst zo veel mogelijk on the road met de mensen van wie ik houd, ook voor shoots en bruiloften in Nederland en in het buitenland.