Hi, ik ben Milou!

Liefde en connectie tussen koppels en jonge gezinnetjes vastleggen is wat ik het allerliefste doe. Lichte, pure foto’s in natuurlijke kleuren typeren mijn stijl. Sinds de start van Milou van Ham Fotografie in 2014 is de liefde voor het vastleggen van connectie en details alleen maar gegroeid. Sinds mijn studie aan de Fotovakschool geniet ik fulltime van dit mooie werk.

Mijn fotostudio in Brabant is in de voormalige boerderij van mijn opa en oma. Het is een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten, samen kleding uit te zoeken en om een ontspannen shoot te hebben. Daarnaast kun je me vaak vinden op mooie locaties, zoals in de natuur en op het strand.
Ik vind het heerlijk om te fotograferen door heel Nederland en in het buitenland.

Samen met mijn vriend Diego woon ik in een lief wit huisje in Amsterdam. Quality time samen met hem en met mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste. Daarom vind ik het ook heerlijk om de liefde in een gezin en tussen partners vast te leggen, om altijd te kunnen koesteren.

Things I love

Ik ben gek op nieuwe plaatsen ontdekken, de vrijheid en mooie natuur. Daarom ga ik het liefst zo vaak mogelijk met mijn busje op pad.

Ik ben verliefd op Frankrijk, Italië en vooral op Portugal, Spanje en Brazilië. Ik spreek Braziliaans Portugees en krijg geen genoeg van deze mooie taal en de muziek. De Braziliaanse muziek zul je ook terughoren in de studio!
Het liefst ben ik zo veel mogelijk on the road met de mensen van wie ik houd, ook voor shoots en bruiloften in Nederland en in het buitenland.