Hi, ik ben Milou!

Liefde en connectie tussen koppels en jonge gezinnetjes vastleggen is wat ik het allerliefste doe. Lichte, pure foto’s in natuurlijke kleuren typeren mijn stijl. Sinds de start van Milou van Ham Fotografie in 2014 is de liefde voor het vastleggen van connectie en details alleen maar gegroeid. Sinds mijn studie aan de Fotovakschool geniet ik fulltime van dit mooie werk.

Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in een lief wit huisje in Amsterdam Sloten. Naast het fotograferen in de regio Amsterdam houd ik mijn fijne studio in Vessem in Brabant nog steeds aan. Deze ruimte in de voormalige boerderij van mijn opa en oma is een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten, samen kleding uit te zoeken en om een ontspannen shoot te hebben. Daarnaast heb ik ook een fijne studio in Amsterdam en kun je me vaak vinden op mooie locaties, zoals op het strand.
Ook ben ik gek op reizen, ik vind het heerlijk om te fotograferen door heel Nederland en in het buitenland.

Things I love

Ik ben gek op nieuwe plaatsen ontdekken, de vrijheid en mooie natuur. Daarom ga ik het liefst zo vaak mogelijk met mijn busje op pad.

Ik ben verliefd geworden op Italië, Frankrijk en vooral op Portugal, Spanje en Brazilië. Ik spreek Braziliaans Portugees en krijg geen genoeg van deze mooie taal en de muziek. Wat ik ook heerlijk vind om te spelen op gitaar en piano. De Braziliaanse muziek zul je ook terughoren in de studio!
Ik ben het liefst zo veel mogelijk on the road met de mensen van wie ik houd, ook voor shoots en bruiloften in Nederland en in het buitenland.