Fine Art fotograaf newbornshoot lifestyle thuis licht romantisch fris clean huis newborn shoot pas geboren reportage baby fotoshoot fotoreportage Noord-Brabant Brabant Eindhoven Tilburg Den Bosch babykamer details bed Eersel Hoogeloon Vessem Moergestel Hapert Bladel Reusel Bergeijk Vlaanderen België Nederland coach coaching workshop 1 op 1 cursus mentor mentorsessie

LIFESTYLE NEWBORNSHOOT

Een ontzettend speciale gebeurtenis in jullie leven: Jullie krijgen een kindje!
Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Voor deze shoot kom ik bij jullie thuis en fotografeer ik jullie samen met jullie kindje bijvoorbeeld lekker knus op bed, op de bank en / of in het kinderkamertje. Een fijne ontspannen, pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar die ook vooral de liefde van jullie gezinnetje laat zien.
Er worden veel details vastgelegd zoals het mooie babykamertje, die lieve kleine voetjes en natuurlijk de fijne knuffels en kusjes! Deze shoot hoeft niet persé plaats te vinden binnen twee weken na de geboorte, maar plannen we wanneer dit voor jullie het fijnste is. Ben je te laat voor een echte newborn shoot? Een babyshoot is ook ontzettend leuk!
De investering voor een lifestyle newbornshoot is €295, inclusief een linnen album.
Neem op tijd tijdens de zwangerschap contact met me op en ik stuur je graag meer informatie!

Fine art Maternity shoot Photography Fotografie zwangerschapsshoot zwanger fotoshoot fotoreportage romantisch licht fris duinen zand strand zon zonsopkomst fotograaf fotografie Sonse Heide Son Breugel Best Eindhoven Veldhoven Eersel Bladel newborn newbornshoot lifestyle ontspannen

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Je bent zwanger en dat mag gezien worden! Je zwangerschap en jullie liefde laat ik zien met pure, spontane en romantische foto’s. Een zwangerschapsshoot wordt meestal gedaan tussen de 28e en 35e week van de zwangerschap. Ik denk graag mee over de styling en samen kiezen we een mooie locatie. In de natuur, of een intieme lifestyle shoot bij jullie thuis. We maken mooie foto’s van jou en van jullie samen. De investering voor een zwangerschapsshoot is €245. Meer informatie over een fotoreportage vind je hier.

Wil je graag een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot boeken? Neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Contact

Naam

Email

Telefoon

Hoe heb je mij gevonden?

Uitgerekende datum

Woonplaats

Bericht