Lifestyle newbornshoot

Een ontzettend speciale gebeurtenis in jullie leven.. Jullie krijgen een kindje!

Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Voor deze shoot kom ik bij jullie thuis en fotografeer ik jullie samen met jullie kindje bijvoorbeeld lekker knus op bed, op de bank en / of in het kinderkamertje. Een fijne, pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar ook vooral de liefde van jullie gezinnetje laat zien.

Er worden veel details vastgelegd zoals het mooie babykamertje, die lieve kleine voetjes en natuurlijk de fijne knuffels en kusjes!
Deze shoot hoeft niet persé plaats te vinden binnen twee weken na de geboorte, maar plannen we wanneer dit voor jullie het fijnste is.
Bij de lifestyle newbornshoot voor €295 ontvang je een grote selectie van minimaal 20 foto’s in hoge resolutie en een luxe linnen album. Neem op tijd tijdens de zwangerschap contact met me op, graag stuur ik je meer informatie!

Zwangerschapsshoot

Je zwangerschap is iets bijzonders, dat mag gezien worden! Jullie liefde laat ik zien met pure, lichte en romantische foto’s. Een zwangerschapsshoot wordt meestal gedaan tussen de 28e en 35e week van je zwangerschap. Samen kiezen we hiervoor een mooie locatie en ik denk graag mee over de styling. We maken mooie foto’s van jou en van jullie samen en hiervan ontvangen jullie minimaal 25 foto’s in hoge resolutie in een online gallery. De investering voor een zwangerschapsshoot is €225. Graag stuur ik je meer informatie over een fotoreportage.

Wil je graag een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot boeken? Neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!