Fine art bruidsfotograaf Nederland Milou van Ham Fotografie lichte stijl romantische bruiloft fotografie in Amsterdam door heel Nederland België en Europa voor intieme kleine buitenbruiloften in Frankrijk lichte trouwlocatie tuin de lage oorsprong

Fine art bruidsfotograaf voor intieme bruiloften

Jullie bruiloft is een dag vol liefde, samen met de mensen van wie jullie houden. Het gevoel van jullie bruiloft wil je altijd vasthouden. De liefde en connectie die overal op jullie dag zichtbaar is leg ik vast met ongedwongen, romantische foto’s. Ik ben gek op buitenbruiloften, intieme ceremonies, details en vooral de liefde die overal zichtbaar is op jullie dag.

Fine art bruidsfotograaf Nederland Milou van Ham Fotografie lichte stijl romantische bruiloft fotografie in Amsterdam door heel Nederland België en Europa voor intieme kleine buitenbruiloften in Frankrijk verlovingsring uitnodiging details inspiratie

 

BRUIDSREPORTAGE

Om ieder bruidspaar het allerbeste van mezelf te kunnen geven fotografeer ik een klein aantal bruiloften per jaar.
Een bruidsreportage begint bij €2095 voor 6 uur, inclusief hoge resolutie foto’s en een mini album. Graag stuur ik jullie de brochure met verschillende collecties en luxe trouwalbums, die aan te passen zijn naar jullie wensen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en al jullie verhalen en plannen te horen!

 

DESTINATION WEDDING

Trouwen jullie in het buitenland? In de Provence, Dordogne, Toscane, Algarve of ergens anders binnen of buiten Europa en zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie buitenlandse bruiloft? Ik leg bruiloften vast door heel Nederland en België, maar ook heel graag daarbuiten, zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Met mijn camperbusje reis ik bijvoorbeeld vaak naar Frankrijk voor bruiloften en fotoshoots. Zo ben ik ruim van tevoren aanwezig en neem ik alle tijd voor jullie als bruidspaar.

Angela & Tim

We hebben veel tijd gestoken in het vinden van een goede fotograaf voor onze bruiloft. Bij Milou hadden we meteen een goed gevoel. Tijdens het kennismakingsgesprek wisten we het zeker! Inmiddels hebben we de foto’s binnen en ze heeft al onze (torenhoge) verwachtingen overtroffen. Wat een mooie, sfeervolle, lichte en romantische foto’s! De complete reportage doet ons deze mooie dag herbeleven. Wij zijn heel blij dat we voor Milou hebben gekozen.

Valerie & Sergei

Milou heeft fantastisch werk geleverd! Zij is perfect datgene wat wij zochten in een trouwfotograaf. Haar foto’s zijn romantisch, spontaan, uniek en speels. Ze heeft alle mooie momenten goed kunnen picturen zonder dat ze die dag opviel. Ze is een toffe meid met leuke ideeën! Het album is een heel mooi resultaat van onze prachtige dag! Moest ik opnieuw kunnen kiezen, ik twijfelde niet! Bedankt Milou! Veel liefs Sergei & Valerie.. En wie weet tot snel!

Marlies & Hans

Wij vielen direct voor de frisse, lichte stijl van fotograferen die Milou zo eigen is. Ze stelde ons op ons gemak en heeft onze bijzondere dag erg mooi vastgelegd. Bij elke foto die we terugkeken, riepen we “ooh, die is ook mooi!”. Zowel ons album als de ouderalbums hebben een hele mooie afwerking. We zijn heel blij dat we alles door zo’n professionele fotografe vast hebben laten leggen!

Silvia & Dirk

Wauw!!! Wat een prachtige foto’s en herinneringen van onze dag hebben we dankzij Milou! Ze heeft een zeer mooie natuurlijk en lichte fotografie stijl die voor ons de reden was om voor haar te kiezen. Daarnaast was het erg fijn hoe Milou op onze dag overal was maar toch eigenlijk ook weer niet. Hiermee bedoelen we dat ze op subtiele wijze weet overal het perfecte plaatje te maken zonder het te instrueren of te gemaakt te maken. Wij zijn Milou ontzettend dankbaar dat wij zo’n mooie blijvende herinnering hebben aan ‘onze dag’ want de foto’s laten ons deze dag keer op keer herbeleven!

Sam & Donovan

Wij zijn zo blij dat we Milou samen met haar vriend Mike hebben gekozen! De foto’s spraken ons al aan en het zijn ook nog eens super lieve mensen. Nu we het eindresultaat binnen hebben is er geen twijfel mogelijk, deze mensen zijn profs. Ze weten het moment perfect vast te leggen. Ik kan Milou aan iedereen aanraden die van zachte en pure foto’s houdt.

Marieke & Rik

Milou is een fotograaf die je er graag op jullie grote dag erbij wil hebben. Ze is ontspannen en op de achtergrond aanwezig zodat de foto’s spontaan en modern zijn. Tijdens de fotoshoots laat ze je jezelf zijn waardoor het natuurlijke foto’s worden. Onze gasten waren zeer te spreken over haar slideshow, ze konden zo in een tijdschrift! Echt super.

Previous
Next

Contact

  Naam

  Email

  Telefoon

  Hoe heb je mij gevonden?

  Trouwdatum

  Trouwlocatie(s)

  Aantal gasten

  Welke woorden beschrijven de sfeer van jullie bruiloft?

  Verwacht aantal uur fotografie

  Vertel me alles over jullie bruiloft, ik ben benieuwd naar jullie plannen!

   

  Dutch – English – Brazilian Portuguese