Fine Art Bruidsfotografie

Een bruiloft is een dag vol liefde, geluk en emotie. Een dag om nooit meer te vergeten! Jullie bruidsreportage is hier een belangrijk onderdeel van.

Ik vind het heerlijk om liefde en emotie vast te leggen met frisse, lichte, romantische foto’s. Als Fine Art fotograaf ben ik gek op buitenbruiloften, intieme ceremonies, mooie details en de liefde die overal zichtbaar is op jullie dag.

Tijdens de bruiloft houd ik me op de achtergrond en we gaan ontspannen te werk tijdens de fotoreportage. Elk detail van jullie bruiloft wordt vastgelegd. Iedere bruiloft is anders, daarom neem ik graag al jullie wensen door tijdens een gesprek. Ook help ik jullie graag aan de beste leveranciers.

Fotograaf + Videograaf

Vaak werk ik samen met mijn vriend Mike. Zijn jullie op zoek naar een fotograaf én videograaf om jullie bruiloft vast te leggen? Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en leveren samen mooie beelden in dezelfde stijl. Hier kun je het werk van Movimento Films bekijken. Houden jullie van onze stijl? Graag drinken we samen een kopje koffie met jullie!

Investering

Een bruidsreportage begint bij €1395 voor 6 uur, inclusief luxe mini album. Graag stuur ik jullie meer informatie over de verschillende collecties die aan te passen zijn naar jullie wensen. Ook voor fotografie en videografie hebben we fijne totaalpakketten. Na de bruiloft ontvangen jullie al snel een preview. Jullie foto’s worden zorgvuldig bewerkt en daarna geplaatst in een mooie online gallery die je kunt delen met vrienden en familie. Ook ontvangen jullie een luxe usb-stick met de foto’s in hoge resolutie.

De herinnering aan jullie bruiloft wordt nog mooier als jullie de foto’s kunnen bekijken in een album. Jullie mooiste foto’s komen in een prachtig luxe album. Deze albums zijn van hoge kwaliteit en er zijn veel verschillende opties qua kleur en materiaal, zodat jullie een album kunnen samenstellen die precies bij jullie dag past. Ook is het mogelijk om een mooie album box te bestellen van hetzelfde materiaal als het album. Willen jullie je ouders een mooie herinnering geven? Ouderalbums zijn kleinere versies van jullie album. Zo kunnen zij ook altijd terugkijken op deze mooie dag.

Destination Wedding

Trouwen jullie in Frankrijk, Italië, Portugal of ergens anders binnen of buiten Europa en zijn jullie op zoek naar een fotograaf en videograaf voor jullie buitenlandse bruiloft? Wij leggen bruiloften vast door heel Nederland en België, maar ook heel graag daarbuiten. We zijn gek op reizen en gaan natuurlijk graag met jullie mee naar het buitenland!

Houden jullie van mijn werk en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Graag stuur ik jullie meer informatie. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Trouwalbum Wedding album fine art luxe leder linnen

"Vanaf het eerst contact was het direct prettig 'samenwerken' met Milou, ze geeft goede adviezen. Milou zorgt ervoor dat je geen copycat wordt van alle voorgaande bruidsreportages maar dat het past bij het bruidspaar. Ze stelt je op je gemak en dat zorgt voor spontane foto's! Achteraf kunnen we zeggen dat het hebben van een goede fotograaf de beste keuze was die we hebben gemaakt. Nu weken later zijn toch de prachtige foto's die de dag zo mooi weergeven en waar we echt nog heel lang heel veel plezier van gaan hebben."

- Sanne & Bob -

"Yes, we gaan trouwen! En nu nog een fotograaf… na even rondstruinen op het internet kwamen we bij Milou van Ham uit. Op de foto op je mooiste dag van je leven! Het eerste wat we dachten als ze maar mooi zijn en niet gemaakt, met een hele grote nep lach omdat je op de foto moet. Gelukkig zijn de foto’s nog mooier als we dachten. Milou is een fijne fotograaf om op zo’n grote dag aanwezig te hebben. Ze heeft veel vakkennis en kan je snel op je gemak stellen zodat de foto’s spontaan zijn en niet gemaakt. Milou laat de hele dag lopen zoals de dag loopt en met haar lens legt ze de mooie foto’s vast. Kortom een echte aanrader!"

- Hanneke & John -

"Milou is een spontane meid, die erg kundig en goed in haar vak is. Ze heeft de belangrijke momenten ontzettend mooi vastgelegd, zonder dat wij dit direct in de gaten hadden! Ze had zelf ook leuke ideeën. Wij zijn super blij met onze keuze voor Milou als bruidsfotografe en genieten nog dagelijks van het mooie resultaat!"

- Annette & Koen -

"Tijdens onze zoektocht naar een bruidsfotograaf kwamen wij per toeval in contact met Milou. Een concullega van Milou had haar aanbevolen en niet zonder reden! De stijl van fotograferen van Milou sprak mij direct aan; mooie, lichte en romantische foto's. Milou is een fantastische meid en laat haar werk voor zich spreken. Mijn man en ik zijn beiden niet zo van het foto's maken, maar Milou stelde ons erg op ons gemak. Daarnaast zijn wij ook niet fotogeniek, maar toch heeft Milou geweldige foto's van ons geschoten. Wij kijken elke dag met veel plezier terug op onze foto's en wachten nu vol spanning op ons trouwalbum!"

- Kimanh & Viktor -