Fine art bruidsfotograaf Milou van Ham Fotografie intieme buiten bruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek en hotel de Bilderberg kleine romantische bruiloft lichte romantische trouwfoto's trouwfotograaf trouwen in een kas Nederland Belgie Amsterdam Dutch wedding photographer light and airy Europa destination wedding buiten trouwen met bruidsmeisjes

Fine art bruidsfotograaf voor intieme bruiloften

Jullie bruiloft is een dag vol liefde, samen met de mensen van wie jullie houden. Het gevoel van jullie bruiloft wil je altijd vasthouden. De liefde en connectie die overal op jullie dag zichtbaar is leg ik vast met ongedwongen, romantische foto’s. Ik ben gek op buitenbruiloften, intieme ceremonies, details en vooral de liefde die overal zichtbaar is op jullie dag.

Fine art bruidsfotograaf Nederland Milou van Ham Fotografie lichte romantische bruiloft fotografie in Amsterdam door heel Nederland België en Europa voor intieme buitenbruiloften huwelijk trouw fotograaf lichte stijl trouwlocatie tuin de lage oorsprong trouwfotograaf buitenlandse bruiloft trouwen in het buitenland

Bruidsreportage in lichte romantische stijl

Je wilt ieder detail van je bruiloft bewust meemaken. Alle grote momenten, maar ook de kleine momentjes met de mensen van wie je houdt zijn belangrijk. Van de styling tot de tranen van geluk. Er gebeurt zoveel op jullie dag!

 

Liefde is voor mij het allerbelangrijkste. Ik ben altijd op zoek naar connectie, in het dagelijkse leven en in mijn fotografie. Ik ben bewust van alle details en emoties en deze worden voor jullie vastgelegd zodat je de momenten steeds weer kunt beleven. En het gevoel vast kunt houden van deze belangrijke dag in jullie leven.

 

Om ieder bruidspaar het allerbeste te kunnen geven fotografeer ik een klein aantal bruiloften per jaar. Een bruidsreportage begint bij €2295 voor 6 uur. Stuur me een berichtje om de brochure te ontvangen met verschillende collecties.

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie lovestory te horen en jullie plannen te bespreken!

Fine art fotograaf photographer Milou van Ham Fotografie bruidsfotograaf Frankrijk Dordogne Charente France chateau de Lerse kasteel French castle wedding photography and videography videograaf photographe team lichte stijl romantisch zonsondergang styling weddingplanner België huwelijk huwelijksfotograaf trouwen in het buitenland destination wedding mariage Perignac Angouleme romantic chic pool lavender getting married shoot photoshoot dinner decor setting blush chairs Angouleme Bordeaux Provence Sarlat

Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? In de Provence, Dordogne, Toscane, Algarve of ergens anders binnen of buiten Europa en zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie buitenlandse bruiloft? Ik leg bruiloften vast door heel Nederland en België, maar ik fotografeer ook heel graag destination weddings zoals in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Met mijn camperbusje reis ik bijvoorbeeld regelmatig naar Frankrijk voor bruiloften en fotoshoots. Zo ben ik ruim van tevoren aanwezig en neem ik alle tijd voor jullie als bruidspaar.

Angela & Tim

We hebben veel tijd gestoken in het vinden van een goede fotograaf voor onze bruiloft. Bij Milou hadden we meteen een goed gevoel. Tijdens het kennismakingsgesprek wisten we het zeker! Inmiddels hebben we de foto’s binnen en ze heeft al onze (torenhoge) verwachtingen overtroffen. Wat een mooie, sfeervolle, lichte en romantische foto’s! De complete reportage doet ons deze mooie dag herbeleven. Wij zijn heel blij dat we voor Milou hebben gekozen.

Valerie & Sergei

Milou heeft fantastisch werk geleverd! Zij is perfect datgene wat wij zochten in een trouwfotograaf. Haar foto’s zijn romantisch, spontaan, uniek en speels. Ze heeft alle mooie momenten goed kunnen picturen zonder dat ze die dag opviel. Ze is een toffe meid met leuke ideeën! Het album is een heel mooi resultaat van onze prachtige dag! Moest ik opnieuw kunnen kiezen, ik twijfelde niet! Bedankt Milou! Veel liefs Sergei & Valerie.. En wie weet tot snel!

Marlies & Hans

Wij vielen direct voor de frisse, lichte stijl van fotograferen die Milou zo eigen is. Ze stelde ons op ons gemak en heeft onze bijzondere dag erg mooi vastgelegd. Bij elke foto die we terugkeken, riepen we “ooh, die is ook mooi!”. Zowel ons album als de ouderalbums hebben een hele mooie afwerking. We zijn heel blij dat we alles door zo’n professionele fotografe vast hebben laten leggen!

Silvia & Dirk

Wauw!!! Wat een prachtige foto’s en herinneringen van onze dag hebben we dankzij Milou! Ze heeft een zeer mooie natuurlijk en lichte fotografie stijl die voor ons de reden was om voor haar te kiezen. Daarnaast was het erg fijn hoe Milou op onze dag overal was maar toch eigenlijk ook weer niet. Hiermee bedoelen we dat ze op subtiele wijze weet overal het perfecte plaatje te maken zonder het te instrueren of te gemaakt te maken. Wij zijn Milou ontzettend dankbaar dat wij zo’n mooie blijvende herinnering hebben aan ‘onze dag’ want de foto’s laten ons deze dag keer op keer herbeleven!

Sam & Donovan

Wij zijn zo blij dat we Milou samen met haar vriend Mike hebben gekozen! De foto’s spraken ons al aan en het zijn ook nog eens super lieve mensen. Nu we het eindresultaat binnen hebben is er geen twijfel mogelijk, deze mensen zijn profs. Ze weten het moment perfect vast te leggen. Ik kan Milou aan iedereen aanraden die van zachte en pure foto’s houdt.

Marieke & Rik

Milou is een fotograaf die je er graag op jullie grote dag erbij wil hebben. Ze is ontspannen en op de achtergrond aanwezig zodat de foto’s spontaan en modern zijn. Tijdens de fotoshoots laat ze je jezelf zijn waardoor het natuurlijke foto’s worden. Onze gasten waren zeer te spreken over haar slideshow, ze konden zo in een tijdschrift! Echt super.

Previous
Next

Contact

  Naam

  Email

  Telefoon

  Hoe heb je mij gevonden?

  Trouwdatum

  Trouwlocatie(s)

  Aantal gasten

  Welke woorden beschrijven de sfeer van jullie bruiloft?

  Verwacht aantal uur fotografie

  Vertel me alles over jullie bruiloft, ik ben benieuwd naar jullie plannen!

   

  Dutch – English – Brazilian Portuguese