Spiritueel retreat in het buitenland in de Algarve Portugal met business branding fotoshoot spirituele vakantie in Europa

Explore your authenticity in Portugal

Spiritueel Business Retreat; Het neerzetten van het fundament van jouw High-End Programma. Voor het uitbouwen van je onderneming en het geven van een nieuw ‘gezicht’.

Spiritueel retreat in het buitenland in de Algarve Portugal met business branding fotoshoot spirituele vakantie in Europa

Spirituele groei om jouw waarde in de wereld te zetten

 

In een inspirerende omgeving van harmonieuze energieën zal je helderheid toenemen en zullen wij je ondersteunen in het vinden van jouw visie en authentieke kracht. Laat je meevoeren door de zuivere omgeving van de bergen en de zee. Een andere omgeving helpt je out of the box te denken, waardoor er ineens nieuwe ideeën ontstaan. In combinatie met de trainingen, een persoonlijke reading, de meditaties en intuïtieve groepsgesprekken ontstaan er nieuwe ideeën en jouw unieke High-End Programma

De krachtige persoonlijke en groepsintenties activeren de vortex van jouw blauwdruk en levensplan. Daarnaast zorgt de groepsdynamiek voor een extra boost voor jouw business.

 

Dit retreat staat in het teken van ondernemen vanuit verbinding en de samenwerking met het bewustzijn van je Programma. Dit alles loopt synchroon met persoonlijke bewustzijnsgroei. In combinatie met een unieke fotoshoot zal dit dé vernieuwing geven waar jij naar verlangt.

Wij helpen je je onderneming zo op te zetten dat je volledige waarde echt tot zijn recht komt.

Spiritueel retreat in het buitenland in de Algarve Portugal met business branding fotoshoot spirituele vakantie in Europa

Foto's die echt laten zien wie je bent

Je komt niet alleen thuis met mooie nieuwe inzichten en inspiratie, maar ook met een gevarieerde beeldbank vol professionele foto’s voor je onderneming. De mediterraanse sfeer, de prachtige stranden en natuur van Portugal en jouw energie komen bij dit retreat bij elkaar en vormen de uitstraling van jouw unieke zelf. Dit is een blijvende herinnering en basis voor jouw getransformeerde onderneming.

‘Milou heeft de gave om alle facetten van je authenticiteit op beeld vast te leggen. Wat een krachtige uitstraling geeft aan je website, social media en jouw creaties.’  – Daniëlle

Over ons

‘Daniëlle en ik leerden elkaar kennen in Frankrijk, voor haar unieke fotoshoot. De dagen samen waren in één woord magisch. We maakten al deze prachtige foto’s van haar en ondertussen waren haar bijzondere woorden als voeding voor mij’  – Milou

Spiritueel retreat business coach Danielle Blessing

Daniëlle Blessing

Daniëlle Blessing is een Multidimensional Spirit & business connector. Haar achtergrond op medisch gebied, negenentwintig jaar ervaring als verpleegkundige en doktersassistente, heeft ertoe geleid dat zij op dieper niveau wilde ontdekken hoe vitaler, gelukkiger en betekenisvoller in het leven te staan, vanuit holistische zienswijze.

In 2015 startte zij haar eigen onderneming en creëerde unieke High-End Programma’s voor het versterken van je intuïtie en het verbinden met je essentie. In de kern werkt zij samen met engelenenergie voor het op unieke wijze uitdragen van haar missie.

 

Youtube  |  Facebook

Fotograaf Amsterdam Milou van Ham Fotografie fine art foto's

Milou van Ham

Milou van Ham is een fine art fotografe. Ze creëert beelden vol connectie, liefde en details. Frisse, pure foto’s in zachte kleuren typeren haar stijl.

In 2014 startte zij haar bedrijf Milou van Ham Fotografie. Ze biedt unieke high end fotoshoots waar liefde (voor jezelf en voor anderen) centraal staat.

Haar persoonlijke werkwijze, alle outfit tips, de jurken die je kunt lenen uit haar client wardrobe en de ontspannen fotoshoot zorgen ervoor dat jij er op je mooist uitziet en alleen maar hoeft te genieten van de ervaring.

 

Website  |  Instagram

Voor wie is dit retreat

*Voor ondernemers met een missie die niet meer ‘hard’ willen werken en die klaar zijn met ‘uurtje-factuurtje’.

 

*Voor ondernemers die hun authenticiteit nog meer naar buiten willen laten komen en hun volledige waarde op een effectieve wijze willen uitdragen.

 

*Voor ondernemers die nog meer van betekenis willen zijn en aan een nieuwe fase met hun onderneming toe zijn.

Retreat Portugal

Een compleet verzorgde reis naar een nieuwe versie van jezelf

1 – 6 mei 2023

 

Deze unieke 6 daagse ervaring is inclusief

 

– Vijf overnachtingen in een eigen ruimte met privé terras
– Volledig verzorgd verblijf met ontbijt, lunch en diner
– Transfer vanaf het vliegveld van Faro
– Advies en begeleiding bij (het boeken van) je reis
– Persoonlijke reading
– 1-op-1 meekijken met je bedrijf
– Groepsmeditaties
– Intuïtieve groepsgesprekken
– Trainingen in het teken van je volledige waarde inzetten en online ondernemen
– Persoonlijke fotoshoot op verschillende locaties twv €1000
– 50 Digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen
– Samen op pad in de natuur
– Online bijeenkomst na het retreat

 

 

Spiritueel retreat in het buitenland in de Algarve Portugal met business branding fotoshoot spirituele vakantie in Europa

Extra: 7 online trainingen twv €1997

Ontvang 7 trainingen en 3 meditaties uit het programma The Freedom Journey van Daniëlle. Waardevolle trainingen over programma gericht High-End ondernemen, zodat jouw onderneming echt groeit naar meer vrijheid dan je ooit hebt ervaren!

 

Er zijn nog een paar EARLY BIRD tickets beschikbaar voor 2500 euro

Hierna is de investering voor het retreat 3333 euro

Prijzen exclusief btw en vliegreis

Slechts 7 plekjes beschikbaar

Ga met ons mee op reis

Vul het contactformulier in om je aan te melden voor het retreat of om ons een berichtje te sturen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

  Naam

  Email

  Website

  Straat en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Vertel ons graag wat meer over jou en je enthousiasme over het retreat