Coach voor fine art fotografen

die een luxe uitstraling willen creëren

Coach voor fotografen Fine art fotografie bruidsfotografie high end fotoshoots

Fine art fotografie coach

Waar droom jij van in je bedrijf? Hoe zie jij de toekomst voor je?

 

Je droomt van een grote verandering, maar je weet niet precies hoe je daar kunt komen. Je wilt een luxere uitstraling in je fotografie en groeien in je bedrijf.

 

Met 10 jaar ervaring in de fotografie business als fulltime bruidsfotograaf en motherhood fotograaf, help ik jou om op korte termijn jouw fotografie en je bedrijf naar een next level te brengen.

Samen met jou zorg ik ervoor dat je helemaal verliefd wordt op jouw werk als fotograaf en je de opdrachten kunt gaan doen waar je van droomt.

Fine art fotograaf en videograaf bruiloft weddingplanner planner stylist bruidsreportage huwelijk trouw trouwen België Gent Sint-Martens-Latem tuin buitenbruiloft pastel bruidsjongens bruidsmeisjes styling lichte stijl fotografie chique Belgian France Frankrijk Portugal Algarve Ardennen Italië Toscane chateau kasteel landhuis Galia Lahav dress Rime arodaky trouwjurk kleed jurk luxe wedding Belgium bruidsmeisjes shoot fotoshoot photographer and videographer light and airy bruidsfotografie coaching mentor coach

1:1 workshop inclusief shoot

Jij wilt je fotografie naar een hoger niveau tillen en daarmee jouw ideale shoots of bruiloften aantrekken.

Na deze 1:1 workshop heeft jouw fotografie een boost gekregen, zit je vol inspiratie en kun jij zelfverzekerd high end klanten aantrekken met jouw werk.

 

We starten met coaching en theorie en hierna gaan we meteen aan de slag in de praktijk! Dit kan een shoot met een koppel / bruidspaar of (boudoir) zwangerschapsshoot zijn. Ik leer je alles over mijn werkwijze, laat je zien hoe ik fotografeer en geef jou alle tips & tricks om een luxe uitstraling te krijgen in je foto’s.

En daarmee heeft je portfolio meteen een boost gekregen; de foto’s kun je meteen gebruiken voor jouw portfolio!

Before & After foto's

Het verschil in foto’s vóór en na de 1:1 workshop. Alle foto’s zijn van echte bruiloften, gemaakt door Van Zijp Fotografie.

...

Deze coaching + shoot is voor jou als je

✓   Niet helemaal de fine art stijl kunt bereiken die je wilt

✓   Een luxere uitstraling wilt creëren in je foto’s

✓   Zelfverzekerd wilt zijn tijdens het fotograferen

✓   Jouw ideale bruiloften / shoots wilt aantrekken

 

Jouw persoonlijke workshop is inclusief

–   Intake vragenlijst

–   Workshop 4 – 5 uur

–   Follow up call van 30 min met feedback op jouw foto’s

 

995 euro excl. btw

Of twee termijnen van 499 euro

”Gisteren zoveel geleerd bij mijn cursus. Soms moet je ook in jezelf investeren om buiten je comfort zone te gaan. En dat was precies wat gisteren gebeurde.”

Natalja | Van Zijp Fotografie

Coach voor fotografen Fine art fotografie bruidsfotografie high end fotoshoots

Mentorsessie

Even lekker al je vragen kunnen stellen is soms echt even nodig als fotograaf. Je loopt vast terwijl je heel graag wilt groeien in je bedrijf. Tijdens deze mentorsessie kunnen we verschillende onderwerpen naar jouw keuze behandelen. Ik kijk met jou naar de punten waarin je kunt groeien. Achter de schermen in je bedrijf, maar ook hoe je je fotografie naar een ander niveau kunt brengen. Vraag me alles!

– Intake vragenlijst

– Live of online mentorsessie van 2 uur

– Follow up call van 15 minuten

€295 excl. btw

Of vraag naar de coaching trajecten

Jill | Jills Photography

Elk jaar kies ik een aantal workshops en cursussen uit om mijzelf als fotograaf te blijven ontwikkelen. Zwangerschaps boudoir fotografie was een onderwerp waar ik graag meer over wilde leren en wist bij het zien van het prachtige werk van Milou dat ik bij haar aan het juiste adres zou zijn! Haar werk is elegant en chique wat erg belangrijk is bij boudoir fotografie.

Tijdens de 1 op 1 workshop met Milou ben ik ontzettend hartelijk ontvangen. Vooraf, achteraf en tijdens de fotoshoot met het model kreeg ik allerlei informatie en tips. Milou leerde mij echt opnieuw kijken naar composities en daagde mij uit om uit mijn comfort zone te komen en wat nieuwe dingen te proberen.

Ik ben erg enthousiast thuis gekomen van deze workshop met ontzettend veel portfoliomateriaal en nieuwe inzichten.

Ik kan iedereen die zich wil verdiepen in zwangerschaps boudoir fotografie deze workshop aanraden bij Milou, ik vond het geweldig!

 

Natalja | Van Zijp Fotografie

Bij de coaching van Milou heb ik 1 heel belangrijk iets geleerd. En dat is totaal out of my comfortzone te gaan met mijn foto’s. Ik wil namelijk een luxe gevoel uitstralen. En ik kom steeds meer bij dat wat ik wil bereiken! De creativiteit en details mogen er ook zijn! Door een negatieve ervaring durfde ik dit niet zo. Maar het gaat steeds beter!

Ik vond het mega fijn hoe rustig en kalm je bent en niet zo opdringerig en pusherig, maar echt kijkt naar wat ik wil en nodig heb. Je hebt alles rustig aan mij uitgelegd en dat heeft mij gerustgesteld, want ik vond het heel spannend allemaal!

 

 

Previous
Next

Ik heb bij Milou de mentor sessie gevolgd. Vooraf kon ik aangeven waar ik tegenaan liep zodat we dit samen konden bespreken. Haar ervaring in het werk kon mij daar goed bij helpen! Ik vond de prijsbepaling namelijk erg moeilijk en hier hebben we samen een opzet voor gemaakt. Ik ben blij dat ik dit bij Milou gedaan heb en mijn doelen en mijn ideale klant besproken heb samen met haar!

Bedankt lieve Milou voor je geduld en het geven van de juiste handvaten!

Marit | Marit Lemmens Photography

Ben jij klaar voor het volgende level in jouw bedrijf?

Stuur me een berichtje en ik kijk met je mee wat bij jou past.

 

    Naam

    Email

    Website

    Bericht

    Let's do this!