Coach voor fine art fotografen

Hi leuke fotograaf!

Waar droom jij van in je bedrijf? Hoe zie jij de toekomst voor je? Misschien heb je geweldige doelen voor komend jaar en wil je op bepaalde vlakken groeien, maar weet je niet precies hoe. Misschien droom je van een grote verandering in je bedrijf, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken. Of ben je gekomen op het punt dat je écht tevreden bent met je werk, je eigen stijl hebt ontwikkeld, maar niet weet hoe je jouw ideale klant kunt bereiken.

Op mijn 18e startte ik mijn bedrijf en na de voltijd opleiding aan de Fotovakschool begon ik fulltime als fotograaf. Ik bleef leren, groeien, veranderen en weer groeien. Van fulltime bruidsfotograaf tot fulltime motherhood fotograaf. Naast dat ik fotograaf ben, ben ik een echte ondernemer en zie ik overal kansen in. Nu, 9 jaar na de start van mijn bedrijf, geef ik jou graag de handvaten om jouw dromen en doelen bereikbaar te maken. Ben jij klaar voor veranderingen?

Workshop Mentorsessie boudoirfotografie boudoirworkshop mentor coach coaching zwangerschapsworkshop fotografieworkshop zwangerschapsshoot fine art fotograaf Milou van Ham Fotografie zwangerschapsfotograaf fotoshoot maternity pregnancy pregnant boudoir boudoirshoot boudoirzwanger zwangerboudoir fotoreportage ik ben zwanger lifestyle lingerie lange jurk garderobe puur intiem ontspannen ongedwongen fotoreportage fotosessie bolle buik shoot bed licht fotostudio locatie lichte stijl zwangerschapsshoot studio 20 25 28 29 30 weken newbornfotograaf newborn shoot

Workshop boudoir zwangerschapsshoot

Houd jij net als ik van dromerige, elegante zwangerschapsfoto’s?

De lijn tussen ‘goedkoop’ en elegant is bij boudoir fotografie heel dun. Het is daarom belangrijk om te weten wat je moet doen om precies de foto’s te krijgen die jij voor ogen hebt.

Hoe zorg je ervoor dat de styling helemaal klopt? Hoe zorg je ervoor dat de klant helemaal op haar gemak is? Hoe staat ze zo flatteus mogelijk op de foto? Jouw standpunt is ontzettend belangrijk, een paar centimeter verschuiven kan al het verschil zijn tussen ‘onelegant’ of de ‘perfecte foto’. Dit laat ik je graag allemaal zien tijdens een shoot met een zwanger model bij een 1-op-1 workshop boudoirfotografie.

Deze workshop boudoir zwangerschapsshoot is voor jou als jij wilt starten met het aanbieden van boudoirfoto’s bij jouw shoots. Of als jij als gevorderde fotograaf jouw foto’s echt naar een next level wil tillen. Maar dit is ook voor jou als je nu wilt starten met zwangerschapsshoots.

Mentorsessie

Tijdens deze mentorsessie kunnen we verschillende onderwerpen naar jouw keuze behandelen. Ik kijk met jou naar de punten waarin je kunt groeien. Achter de schermen in je bedrijf, maar ook hoe je je fotografie naar een ander niveau kunt brengen. En je kunt me alles vragen!

– Intake vragenlijst

– Mentorsessie van 2 uur in de studio of online

– Follow up call van 15 minuten

€250 excl. btw

Coaching trajecten op maat

Mentorsessie inclusief shoot

Bij deze workshop starten we met een mentorsessie / theorie en hierna gaan we meteen aan de slag in de praktijk. Dit kan een shoot met een koppel / bruidspaar of zwangerschapsshoot zijn. Ik leer je alles over mijn werkwijze en geef je tips tijdens het fotograferen. De foto’s kun je meteen gebruiken voor jouw portfolio!

– Intake vragenlijst

– Workshop van 4 – 5 uur

– Follow up call van 30 min met feedback op de foto’s

€750 excl. btw

Ervaringen van fotografen

Jill

Elk jaar kies ik een aantal workshops en cursussen uit om mijzelf als fotograaf te blijven ontwikkelen. Zwangerschaps boudoir fotografie was een onderwerp waar ik graag meer over wilde leren en wist bij het zien van het prachtige werk van Milou dat ik bij haar aan het juiste adres zou zijn! Haar werk is elegant en chique wat erg belangrijk is bij boudoir fotografie.

Tijdens de 1 op 1 mentorsessie met Milou ben ik ontzettend hartelijk ontvangen. Vooraf, achteraf en tijdens de fotoshoot met het model kreeg ik allerlei informatie en tips. Milou leerde mij echt opnieuw kijken naar composities en daagde mij uit om uit mijn comfort zone te komen en wat nieuwe dingen te proberen.

Ik ben erg enthousiast thuis gekomen van deze mentorsessie met ontzettend veel portfoliomateriaal en nieuwe inzichten.

Ik kan iedereen die zich wil verdiepen in zwangerschaps boudoir fotografie deze mentorsessie aanraden bij Milou, ik vond het geweldig!

 

Marit

Ik heb bij Milou de mentor sessie gevolgd. Vooraf kon ik aangeven waar ik tegenaan liep zodat we dit samen konden bespreken. Haar ervaring in het werk kon mij daar goed bij helpen! Ik vond de prijsbepaling namelijk erg moeilijk en hier hebben we samen een opzet voor gemaakt. Ik ben blij dat ik dit bij Milou gedaan heb en mijn doelen en mijn ideale klant besproken heb samen met haar!

Bedankt lieve Milou voor je geduld en het geven van de juiste handvaten!

Previous
Next

Ben jij klaar voor het volgende level in jouw bedrijf?

Ik ben benieuwd naar jou en je bedrijf! Stuur me een berichtje en ik kijk met je mee wat bij jou past.

 

    Naam

    Email

    Website

    Bericht

    Let's do this!