Liefde is het mooiste om vast te leggen. Liefde voor elkaar, voor jullie kindje, of de bijzondere periode dat jullie een kindje verwachten. Lekker ontspannen wordt jullie liefde vastgelegd met een loveshoot, kunnen jullie terugkijken op een mooie zwangerschapsshoot of een gezellige shoot met jullie jonge gezinnetje. Ik houd van lichte, frisse en pure foto’s.
Samen kiezen we een mooie locatie en ik denk graag met jullie mee over de styling. Jullie ontvangen minimaal 25 foto’s in hoge resolutie in een mooie online gallery. De investering voor een fotoreportage tot 4 personen is €225. Graag stuur ik jullie meer informatie en hoor ik jullie ideeën!

"Samen met een vriendin heb ik een shoot gedaan bij Milou. Ik had deze shoot cadeau gegeven, hiervoor heb ik een mooie cadeaubon gekregen van Milou. Milou reageert snel op e-mail en zit vol leuke ideeën voor de shoot. Ik ben echt super tevreden met de mooie foto's en de snelle service!"
- Debbie -

"Milou zit boordevol creatieve ideeën, dat bleek ook tijdens de shoot zelf. Ze luistert naar je wensen en brengt zelf creativiteit naar jouw smaak toe. Milou is echt een topfotografe en ze zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt tijdens de shoot."
- Kim -

"Het was een feest om op de foto te mogen bij Milou. Onze dochter vond het super en dit kwam absoluut door Milou, ze is geweldig goed met kinderen! Het eindresultaat is dan ook prachtig mooi geworden. Dank je wel!"
- Michelle -